Nyilván tudod, hogy a szakdolgozat megíratása nem olcsó mulatság. Az elkészítési díj széles skálán mozog de minden esetben megegyezés kérdése. Minden munka egyedi, a saját szabadidőnkben készítjük el „őket” és mint tudjuk, abból van (neked is) a legkevesebb..

A tiszteletdíjamat az alábbiak figyelembevételével állapítom meg:

  • Tudományterület és szint
  • Téma
  • Terjedelem
  • Határidők (vázlat, kész dolgozat)
  • Szakirodalom hozzáférhetősége
  • Kutatás
  • Formai követelmények
  • Ábrák, fényképek, grafikonok, mellékletek
  • Stb.

Tehát amikor kapcsolatba lépsz velem, akkor a bemutatkozó oldalon kért adatok mellett, ezeket a szempontokat is feltétlenül írd meg (időt spórolunk meg azzal, hogy nem kérdezek vissza).

Hogy mégis legyen elképzelésed:

Szakdolgozatírás:
Egy átlagos 40 oldalas szakdolgozat ára: 120 ezer ft körül mozog, de ahogy jeleztem, az ár mindig egyedi, ahogy a munka is. Soha nem terjedelmet, hanem témát vállalunk.

Részfeladat, házidolgozat:
Amikor elakadsz, és csak a dolgozat egy részében kérsz segítséget, akkor oldal árat számolok, házi dolgozatnál szintén. Ezt témától függően: 2500 - 3000 ft. Az oldalak paramétere: Times New Roman betűtípus,  12-es betű méret, 1,5 sortáv és körbe 2,5 margó.

Dolgozat szerkesztés, javítás, stilizálás: A dolgozat megírása után még napokig tart annak javítgatása, szépítgetése. Újra és újra át kell olvasni. A hibákat javítani kell (elütések, betűk kimaradás, betoldása, egybeír, különír, helyesírási hibák) Át kell nézni stilisztikailag. Ábrákat kell beszúrni. Tartalomjegyzéket kell szerkeszteni, rendbe kell tenni a felhasznált irodalmat, az ábrajegyzéket, a mellékleteket. Meg kell az egész anyagot szerkeszteni az iskola követelményei szerint. Van, hogy szükség volna még néhány oldalra. Ilyenkor jön a szenvedés. Mondatról, mondatra vizsgálod és toldod be a rizsaszöveget, kerekíted, cizellálod, bővíted… Sem kedved, sem türelmed, sem időd nincs már ehhez a sziszifuszi munkához. Bízd rám magad. Megírt terjedelemtől függően 20-30 ezer ft.

Vázlat:
A vázlat megírása nehéz feladat. Ha jó a szerkezet, a felépítés, a bevezetésben tudod röviden összegezni a dolgozat célját, a hipotézised, a tervezett kutatás módszerét és a megfelelő szakirodalmat választod ki, tehát jól megírtad, az fél siker. A jó vázlat alapján már könnyen megírod az egész dolgozatot, ehhez azonban fel kell kutatnod a megfelelő szakirodalmat és azt át kell olvasnod, tehát a folyamatnak ez egy igen fontos lépése és talán az egyik legnehezebb része. Amennyiben pont az elindulás jelent problémát, akkor is ránk bízhatod magad. Egy vázlat megírása témától függően: 30-40 ezer ft.

Elkészítési idő és a fizetés módja:

Lehetőleg a témaválasztás után jelentkezz, mert a tökéletes munka alapja az alapos kutatás, amihez idő kell. Ha nem beszéltünk időben, akkor minimum 3 hetet kérek, ennyi idő feltétlenül szükséges egy kiforrott, jól megfogalmazott dolgozat elkészítéséhez.
Miután felvetted velem a kapcsolatot és átbeszéltük a témád mi felkutatjuk a szakirodalmat, majd ajánlok egy összeget a munkáért. Ha megegyeztünk, megírom a fizetési feltételeket, ez után elkészül a vázlat, amit a konzulens tanárodnak kell bemutatnod (ennek is fontos a határideje).  Amennyiben elégedett vagy visszajelzel és megírjuk az egész dolgozatot.

SOS! Vészhelyzet!
Ha nagyon kicsúsztál az időből, és még mindig nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, vagy elkezdted, de úgy érzed képtelen vagy befejezni, akkor se keseredj el. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Akkor is, ha már kevesebb, mint 3 hét van hátra! Ki fogunk találni valamit.

Fizetési feltételek:
A fizetés három részletben történik, banki átutalással. Az első részletet a vázlat elkészültekor kérjük rendezni. A vázlatot átbeszéled a konzulenseddel, ha azt mondja, hogy rendben, írhatod, akkor folytatjuk a munkát. Az anyag felénél jelentkezünk újra, ekkor kérjük el a második részletet. A harmadik részletet a munka végén esedékes. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a dolgozatod mielőbb elkészüljön. Minden esetben az aktuális anyagrész csonkított verzióját (egyszerűen kivágok belőle részeket) küldöm és az utalás beérkezését követően megy a teljes anyag. Ha átnézte a konzulens, akkor az észrevételi alapján az árban, benne van egy egyszeri teljes javítás. Amennyiben már kész vázlattal érkezel, annyiban módosul a dolog, hogy a fizetés két részletben történik.

Még valami
Nyilván tisztában vagy vele, hogy a szakdolgozatodat mással megíratni nem etikus. Természetesen, emiatt sem nekem, sem a munkatársaimnak nincs lelkiismeret - furdalása ez a te magánügyed. Nagyon sok okod lehet, amiért ezt az utat választod és mi ezt megértjük, pont ezért segítünk.
Minden szakdolgozat, amit megírunk egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Ha másnap újra kellene írni, már akkor más lenne. Mindent megteszünk azért, hogy precízen és az elérhető legkorszerűbb szakirodalom segítségével készüljön el, bár tudnod kell, hogy garanciát nem tudunk vállalni, mert akárki akármit mond, garancia az nincs! Aki mással íratja meg a dolgozatát, annak van egy minimális rizikója.

Az, hogy van egy kész dolgozatod jó dolog, de ezzel még nem szerezted meg a diplomát. A diplomamunkát meg is kell védened a vizsgabizottság előtt, ezért azt neked minimum néhányszor el kell olvasnod, de jobb, ha még alaposabban ismered a tartalmát. Én nem védhetem meg helyetted, ez már a te feladatod, bár kérésedre, külön díjazás ellenében (hiszen ez már nem része a dolgozatírásnak) elkészítjük a védési anyagodat is, de te fogsz a bizottság előtt ott állni. Általában javaslom, hogy tegyél bele a dolgozat végébe (összegzésbe) saját gondolatot is, ettől válik a dolgozat a sajátoddá.

A megbízás, majd a munka mindkettőnk részéről a bizalomra épül. Számunkra a legjobb reklám az, ha elégedett a megbízó. Amennyiben te is így érzel, akkor szívesen venném, ha ajánlanál másoknak is.